Tre dagar kvar..

Hallå där! Jag sitter i skrivande stund och pustar ut efter att ha gjort klart stallet. Ikväll ska LindSea longeras och Browny ska ridas :) Kul!
 
I vilket fall som helst har jag sett mitt nya schema idag. Och det enda jag kan klaga på är att tre av fem dagar så börjar vi redan 08.10, vilket innebär tidigare morgnar för oss som bor så långt bort. Vi brukar nämligen behöva köra typ en timme innan vi ska vara i stan för att inte morgonrusningen ska göra oss försenade.. På morgonen tar det alltså nästan dubbelt så lång tid att ta sig till stan som det egentligen gör..
 
Men annars känns det så bra! Ta mina måndagar till exempel. Jag börjar då 09.15 och har två lektioner. Slutar 12.20. NAJS!!
 
Vi har några håltimmar, men inte såå långa utan att man kan bara sitta och plugga under tiden tror jag :)
 

Jag börjar tvåan på torsdag? det känns som om jag egentligen ska gå i typ sexan?? Men men haha.

Som ni kanske förstår så kommer jag att lägga bloggen åt sidan nu när skolan börjar igen, det går helt enkelt inte att ha en prio på någon som är så pass "oviktigt" som detta är i jämförelse med mina studier. jag vet hur fullt upp jag hade i ettan och det kommer nog bli minst lika mycket plugg som det var då om min magkänsla har rätt.
 
Hoppas ni har förståelse! När jag har tid kommer jag ju göra en liten resumé av vad som hänt ex. med bilprojektet men då även detta antagligen kommer bli lidande så vet jag inte om det kommer va så mycket att catcha upp på.
 
men nu de sista tre dagarna av sommarlovet ska jag försöka blogga när jag kommer på nått/gör nått jag vill skriva om :)
 
Vi hörs!
 
Kram E