Näst sista dagen på 2016

Hej på er! Känner mig lite bakis idag, kan bero på att jag sovit ungefär fyra timmar inatt. Vi körde ner till Köpenhamn och hämtade Moa som landade klockan tolv på natten. Svängde in på uppfarten klockan halv fyra ungefär så kom i säng vid fyratiden och ville mest gråta när jag ställde klockan på sju för att gå upp och morgonfodra. Men vid halv åtta kände jag mig hyfsat levande och pallrade mig ut och gav mina djur lite frukost. 
 
Sen började stöket inför nyår med städning och förberedning etc, men då drog jag, Adde och Moa till Brändahall för att mäta upp köket där för att kunna börja planera det (äntligen!!). När vi kom tillbaka städade jag rummet och kollade lite på tv innan det vankades kvällsmat med (nästan) hela familjen. Så himla mysigt att träffas allihop, finaste familjen. Vi har ätit tacos, spelat lite spel, pratat massor och myst. Nu satte vi på någon film som jag är måttligt investerad i (som vanligt).
 
Suss och Anders sover här ikväll och imorgon vankas fortsatta förberedelser inför nyårsfirandet som börjar 18.00 imorgon. Är så glad för att få nytt år nu, sista terminen på gymnasiet och få stå på en plats i livet där jag kan välja och vraka mellan saker att göra, både gå i skolan, jobba, resa etc. Jag har möjligheten att göra precis vad jag vill, så spännande! 
 
Men vi hörs kanske nästa år då, har nog ingen tid över för bloggning imorgon!
 
 
Kram E