Det mesta var dagar som gick, men så några korta sekunder som förändrade allt.

- Granit och morän ~ Lars Winnerbäck -
 
Hej på er! Detta är nog den dagen som jag kommit in som tidigast från kvällsfixet i stallet, men har ändå gjort allt som behövs. 
 
Dagen började med att jag för första dagen låg och drog mig i sängen till halv tio - tio. Sen steg jag upp och gick ut till hästarna och fixade de med flugskydd och solkräm, sen gick jag in och åt frukost samtidigt som jag tittade ikapp på youtube videos. När frukosten var uppäten och kaffet uppdrucket satte jag mig på traktorn och klippte gräset (det jag kom åt med vår ytterst osmidiga traktor och steniga trädgård). Blev klar runt två och gick in och fixade lite lunch. Stekt, panerad kyckling med sweetchilisås och paprika fick det bli idag. Tog en kopp kaffe efter lunchen och kände mig som en ny människa. 
 
När klockan blev halv fyra gav jag mig ut i stallet och började förbereda för dagens ridpass. Idag valde jag att åter sätta på fårullspadden under sadeln då jag inbillat mig att han verkar mer nöjd med den under sadeln än med bara schabraket. Jag tog dessutom på honom flughuvan över tränset. Det var nog den bästa idén jag kommit på på länge. Han var SÅÅÅ nöjd och frustade som en galning redan efter 100m skrittning. Han var superduktig hela vägen och lyssnade till 100% på vad jag sa och vad jag gav för signaler med min sits. Eftersom han var så himla duktig så red jag bara i 40 min i skritt och trav. När vi kom hem spolade jag av honom och alltså snällare häst att bada finns nog inte. Han bara stod och njöt av att bli avsvalkad tror jag, sötnosen!
 
Sen fick jag se något som gjorde mig såå glad imorse!
Tiffany gick in och LA sig i lösdriften idag när jag var i foderkammaren och grejade. Det värme i matte-hjärtat!
 
Nu ikväll ryktade jag de båda och gosade lite, så mysigt! Lallie var lite allmänt fotogenisk.
Det är lite så man får nypa sig i armen när man tänker på att det är JAG som äger dessa vackra, smarta individer.
 
Imorgon vilar Lallie så jag ska bara rykta honom och Tiffany och gå runt och mysa med dem. Sen kanske greja med transporten lite. Vi får se helt enkelt, är ju sista dagen för denna perioden jag har lov. På måndag börjar jag jobba och jobbar i tre veckor, sen jag 11 dagars sommarlov kvar och sen börjar jag mitt sista år på gymnasiet. 
 
Vi hörs imorgon helt enkelt!
 
Kram E