Onsdag 30 mars 2016

Men hej! Jag är faktiskt redan tillbaka, fast det har inte hänt något revolutionerande direkt, ville bara höra av mig lite :)
 
Idag har jag hittat en eventuell köpare till min sadel som jag hade det sista året på Hera. Hon ska hämta den imon och prova den på sin ponny. Håller tummarna för att den passar! Så nu har jag inte så mycket kvar av de hästsakerna som jag började sälja i början av sommaren. Det som är kvar är ett (eller två??) reflextäcke, ett fleecetäcke, ett ulltäcke, transportskydd, bakbensskydd, sadelgjord, sadelskydd, westernsadelgjord, en curbstrap och kanske nått mer. Men i vilket fall så känns det nästan tomt om man jämför liksom, rätt skönt ändå.
 
Idag har jag haft en renodlat lov-dag. Vaknade vid nio och låg och morgnade mig till halv tio och hoppade in i duschen. Sen tog jag med mig en tvätt ner och tvättade den medan jag åt frukost, sen hängde jag den tvätten, sen låg jag på soffan och varvade tv-tittande med körkorts-teori pluggande. Stoppade in ännu en tvätt i maskinen och pluggade lite engelska. Sen kom mamma och pappa hem. Sen hängde pappa sista tvätten, snällt!!
 
Imorgon ska jag upp vid halv åtta, för att träffa tjejen jag nämnde ovan vid halv nio. Sen är planen ungefär samma som jag hade idag, slapp varvat med tafatta försök att plugga det viktigaste typ. Kanske går ut i stallet en runda och kollar igenom/fotar det jag har kvar att sälja och gör ett nytt försök att bli av med det. Annars kollar jag nog på nått halvbra daytime-program på tvn. Låter bra det!
 
Nu ska jag lyssna på blödiga ballader och spela zoo tycoon till ögonen går i kors!
 
Morsning!!
Åh, saknar detta♥
Kram E