Brun utan sol och snö

Hej! Min sista skoldag för veckan är härmed avslutad. Stängde ner sista föreläsningen för dagen nu 23.30. Var väldigt osugen på att plugga idag, men har kämpat mig igenom tre mastiga föreläsningar om kalkylering av alla dess slag. 
 
Jag och mamma tog en promenad vid lunch med Lallie och plockade lite påskris, det va soligt och riktigt härligt ute vid lunch idag! Sen fortsatte jag plugga fram tills det va dags för kvällsmat både för oss och hästarna. Mamma lagade hemmagjorda köttbullar idag, såå himla gott! Sen satt vi vid matbordet och bara pratade om allt mellan himmel och jord, så himla behövligt och mysigt tycker jag! Vid halv tio var vi färdigpratade, så då gick jag upp och duschade och la brun utan sol. Ser ut som jag smetat bajs på hela kroppen just nu, men förhoppningsvis blir det bättre när jag duschar av det imorgon annars får alla sig ett gott skratt iallafall haha.. 
 
Vid elva var jag färdig med det, så då fick hästarna sitt natthö (det har kommit ytterligare 4cm snö så varken de eller jag var väl helt nöjda med vädret, det snöar dessutom fortfarande och är halv storm..) Sen gick jag in och gjorde mig iordning och tittade på de sista 10 min av dagens sista föreläsning i sängen. Och här är jag nu. Ska alldeles strax somna till ett avsnitt av How I met your mother. 
 
Imorgon är jag som sagt ledig, så jag och mamma ska fixa inför påskmiddagen hemma hos oss, sen kommer alla vid två, ska bli så skönt att ha alla samlade på en plats. Ser fram emot morgondagen! Sen har jag inget mer planerat för morgondagen. Ska bara umgås med folk jag älskar, mysa med alla mina djur och ha det riktigt gott! 
Vi hörs imorgon!
Ozzy tyckte inte om eftermiddagens väder..Ingen annan heller för den delen, 
Lite halvbrun ändå.. Värre i verkligheten..
Kram E