Sista dagarna av 2017

God kväll på er! Känns som dagen idag gått på halvfart typ.. Fått gjort en av tre saker jag skulle plugga idag, resten av tiden har spenderats framför tvn eller ute i stallet. Ja, och så var jag och mamma inne på Maxi med cirka hela Karlskronas befolkning. Haha det är helt sjukt att folk verkar typ tro att jordens undergång är nära så fort det är något som ska hända, sen om det är nyår, midsommar eller typ studenttider så spelar det ingen roll. Folk är helt hysteriska ändå.. 
 
Va inne en sväng på Cubus och köpte en bh och en ny tröja :) Tröjan va på 50% rabatt, så det va inte helt fel! Runt ett-tiden kom jag och mamma hem igen, helt slut efter att ha stångats med alla människor.. Så då åt vi lite lunch (och kollade på ett par avsnitt av serien vi började på igår) sen va jag tvungen att gå ut i stallet och mocka och packa hö, så då följde mamma med ut för att se om hon kunde speka fram en bokhylla som står bakom allt höet, vilket inte gick. Men hon fick en genomgång av mina stallsysslor iallafall. Kan va bra ifall jag behöver hjälp någon dag. Sen va det ju trevligt med sällskap i stallet med, mer än av mina trogna följeslagare Lallie och Tiffany :) 
 
Nu ikväll har vi lyckats kolla klart på serien, slutade i en cliffhanger så nu väntar vi på nästa säsong!! Sen har jag försökt att plugga, men inte lyckats, och därför har jag planerat om morgondagens plugg lite med. Tänkte gå upp lite tidigare (får se hur det blir med den saken pga konstant skittrött just nu) så jag hinner plugga lite innan mamma vaknar och det är dags för morgonfodring och så vidare. Men som sagt, vi får se.. Annars får jag väl plugga lite på lördag med. Det funkar ju det med :) 
 
Vi hörs imorgon, nu ska jag youtubea lite och sen somna framför ett avsnitt av How I met your mother! Chili ligger just nu och spinner tätt intill, så mysigt ♥ Det va dock inte lika mysigt vid fem i morse när han gjorde allt han kunde för att väcka mig och mamma.. Tillslut ställde han sig och krafsade på min helkroppsspegel så det dunkade i hela huset.. Han vet precis vad han ska göra för att få sin vilja igenom dendär katten!
Man kan ju inte säga nej till detta ansiktet liksom
Kram E