Handlöst fall

Hej! Min onsdag har gått skitfort och trodde klockan var fyra när Adde kom hem vid 6.. Idag har det kommit ytterligare 30 cm. 25 under natten och sen 5 cm till under dagen och det snöar nu igen. Så det säger ju sig självt att jag skottade idag, dock erbjöd sig pappa att skotta hos mormor, så det var skönt och jättesnällt av pappa! 
 
Jag har iallafall pratat med veterinären om Tiffany idag. Det som återstår som går att göra är att gå vidare med endoskopi på henne, sen sätta in kortison via en inandningsmask.. Så vi får se hur det går, men detta är den sista utvägen. Kortison ökar risken för fång, men ger man det genom luftvägarna direkt är risken mindre än om man ger det genom munnen. Risken finns ändå, vilket är anledningen till att vi inte velat sätta in kortisonet i ett tidigare skede. Ventipulminet var tydligen vanligt att deras kroppar vande sig vid, så troligtvis är det det som hänt nu. Inte mycket att göra åt mer än att hitta något som faktiskt fungerar. Lilla tiffy♥ Imorgon ska jag iallafall prata med min ordinarie veterinär Julia för att bolla lite med henne hur vi ska gå vidare med detta. Hon är specialiserad på endoskopi dessutom, så det känns tryggt!
 
Ikväll har jag inte gjort mer än att plugga. Sen lagade jag och Adde pasta carbonara till kvällsmat. När vi skulle gå och sätta oss i soffan lyckades jag sparka lilltån i soffbenet så att jag fastnade och föll handlöst och landade på höften. Började ju såklart gråta för det är bara så jag fungerar, sen dess svider det riktigt i höften, men tån är okej. Får se om jag har världens blåmärke på höften imorgon haha.. Adde var mest glad att jag lyckades hålla tallriken i styr och inte la ett helt lass pasta carbonara över honom, och att jag inte slog ihjäl mig då haha. Nu ska jag mest vila mig, har ont i höften och huvudet (bihålerna spökar ju dessutom). Skulle behöva duscha, men tror jag satsar på att göra det imorgon. Det får gå helt enkelt. Imorgon ska jag mest troligt skotta, prata med veterinären, plugga, ha en föreläsning, städa huset och duscha då. Fullspäckat helt enkelt. Vi hörs då!
Hörde världens duns från övervåningen innan, gick upp och möttes av ett styck vält blomkruka och ett styck mycket nöjd katt..
Åt en väldigt instagramvänlig lunch idag, mycket god!
Med -10ºC ute är det skönt att hästarna har +10ºC varmt vatten!
 
Kram E