Onsdag

Hallihallå! Onsdagen har både kommit och snart gått. Var i skolan 8.30-16.00 idag, vi hade lite räkneövningar, startade upp ett grupparbete vi ska göra och sen gjorde vi ett studiebesök på VEAB. Studiebesöket var intressant, var spännande att se hur allting samverkar och hur det går till med allt från logistik till eldning av bränslet. Det va dock så intressant att vi kom försent till en föreläsning på eftermiddagen, hoppsan! Vid fyra var den sista föreläsningen slut, så då gick jag genom snöstormen till lille Kurt och körde hem. Adde och jag körde in till stan en runda, sen tog vi med oss mc donalds på vägen hem (yes det nyttiga spåret fortsätter). När vi svullat i oss det gick jag ut till mina små ponnys för att mata de. Lallie var riktigt duktig idag! Han har haft några dagar nu där han stört sig någon ofantligt på Tiffany (hennes närvaro liksom) men idag va han bara hungrig (det är han iofs konstant). Fixade lite sysslor i stallet också medan hästarna åt sitt kraftfoder.
 
Gick in igen när jag gett de hö och blötlagt lucern till imorgon osv. osv. Plockade undan och torkade av ytorna i köket och bäddade och plockade undan i sovrummet lite härinne och nu sitter jag i soffan. Ska plugga lite på latinska namn på trädslag inför en tenta, sen ska jag nog sova. Imorgon blir det mysmorgon!! Ska bli mycket najs!
Hahahahah en gammal favorit! Kan tänka mig att det är ungefär såhär ni känner när ni läser om mitt plugg, stallhäng och städande för 1000:e gången ;) 
Kram E